top of page
Lexus bak svart vit.jpg

Om oss

Vad roligt att du har hittat hit, vi som driver detta företaget heter Agron & Lotta.

Vi har lite olika fokus områden i företaget och Agron ansvarar då för fordons delen och Lotta för skönhets delen.

Vi hjälps givetvis åt med allt vad det innebär och försöker alltid hitta det bästa för dig som kund oavsett om vi pratar bilar eller skönhet.

När L.A. Tuning grundades 2019 startade vi som en liten enskild firma, och jobbade sena kvällar och långa helger med något vi verkligen brinner för.

Agron jobbar med ditt fordon oavsett hur gammal eller ny, han har alltid det bästa i åtanke för dig och din bil för att lösa eventuella problem. Många jobb som kommer till oss är A-traktor byggen och registreringsbesiktningar men vi har även en del Service-jobb och reparationer. Agron har en gedigen erfarenhet sedan många år tillbaka då han i sina första år i arbetlivet jobbat som bilmekaniker och sedan även med rekond och senast innan vi startade företaget jobbade vi båda som besiktnings tekniker på ett av dem största besiktningsorganen på marknaden.  Med detta bagage av erfarenhet har Agron alltid sin hjärna inställd på att hjälpa dig som kund betyder inte alltid att köpa nytt utan man kan även laga och ta hand om sin bil för att den ska kunna leva länge med rätt underhåll på vägen. 

Vi förstår hur viktig din bil är för dig. 

Lotta valde även att gå en helt annan väg som är skönhetsvård.

Inom skönhetsvård kan vi erbjuda en rad olika behandlingar som boostar din hy, hjälper den på traven i kampen mot ålder och tuffa klimat men också möjligheten att erbjuda dig en stund av avslappning medans du får en härlig rengöring av din hy främst i ansiktet.

Nyfiken? kika in på vår flik "Glam by Lotta" eller kontakta oss.

Vi har även påbörjat uppbyggnad av en Webb shop som ni gärna får kika närmare på och lämna förslag på vad ni skulle önska i den, under Glam by Lotta fliken kan ni även hitta några fler produkter som är mer inriktat på skönhet, hälsa och inredning.

Om oss: Om
Om oss: Tjänster
Service bild_edited.jpg

Service & reparation

Du är en upptagen person, så låt inte bilen ställa till det för dig.
Vi hjälper dig med allt från att montera dragkrok, LED-ramper, service och olika reparationer.
Kontakta oss så hjälper vi dig med din bil.

bottom of page